Time to sleep!

Efter en sjukt jobbig dag ska jag snart få sova! Hade först redovisningen imorse om boken vi läst. Det gick faktiskt bättre än jag trodde, den enda nackdelen var att jag pratade lite för länge.. Vi skulle prata i ca.5 minuter, men jag tror jag pratade i närmare 10 minuter. Men det har nog inte såå stor betydelse hoppas jag. ;) Direkt efter det hade jag matteprov där jag inte har en aning alls om hur det gick. Det kändes både bra och dåligt på vissa grejer. Menmen det får gå som det går! Sen hade vi psykologi och efter det affärsjuridik. Sedan var jag tvungen att åka direkt från skolan till Enånger för att jobba! Och på Edsbacka har det varit fullt ös medvetslös kan jag lova!! Fy vilket pipande i "telefonerna" och det kommer och går folk hela tiden och alla frågar vart de är osv! Alltså seriöst just nu är jag så trött i huvudet så jag vet knappt vad jag skriver längre.. Så godnatt med er!

I am nervous!

Imorgon har jag terminens första prov i matte d! Alltså jag har ingen aning om hur det kommer gå, vissa saker kan jag och andra inte så jag hoppas att det löser sig med de saker jag inte kan när jag väl sitter där! För när det är första provet med en ny lärare så vill man ju visa ett gott intryck! ;) Nog för att jag är sämst på att skriva prov.. Det kan gå hur bra som helst på lektionerna men på proven får jag helt hjärnsläpp och kommer inte ihåg nästan någonting! Det måste vara att  jag blir stressad eller något liknande, för även om jag kan det så vet jag inte hur jag ska göra på proven.. Sjukt jobbigt! Är det fler som känner igen sig, eller är det bara jag som lider av detta?

Aja, vi har inte bara ett prov imorgon heller, vi har även en bokredovisning och ett reportage utifrån boken som ska lämnas in. Alltså jag fattar inte varför jag gör allt sista kvällen?!! Jag har ju bara migsjälv och min lathet att skylla, men jag blir så arg på mig! Lär mig göra saker i tid!! Reportaget får jag lämna in nästa vecka, för nu orkar jag verkligen inte sitta och skriva det, jag behöver sova nu så jag är någolunda pigg imorgon!

Inte nog med alla prov så ringde de från Edsbacka idag och frågade om inte jag kunde jobba imorgon kväll, så jag ställer väl upp på det också, så snäll som jag är!

Tack för mig! Godnatt!

Two years ♥

Idag firar jag och min finaste två helt underbara år! Efter att jag varit med dig denna fantastiska tid så vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig utan dig?! Jag älskar dig så otroligt mycket, kan inte beskriva med ord! Du är bäst, helt enkelt! Och då menar jag verkligen BÄST! Puss

Annars har det faktiskt varit en bra, men intensiv dag idag. Jag började klockan 8.05 och slutade 16.45 och fullt ös i princip hela dagen. Så jag förstår varför jag är så trött som jag är nu..

Och det har löst sig med utlandspraktiken nu också, så nu ska vi så åka till Newton Abbot i England och förmodligen jobba på ett café. Så det ska bli spännande. Nackdelen är bara att vi inte ska få bo på hotell, utan hos en familj!! Vad har vi gjort för att förtjäna det egentligen? :( Men vi kan väl inte begära allt för mycket. Vi kommer ha kul vilket fall som helst! :)

Nu ringer min mat- och sovklocka, så det är väl bäst att jag lägger mig i sängen nudå innan jag somnar här i stolen!
Godnatt!

Full speed in Käller's house!

Asså serisöst, vilken dag säger jag bara! Haha! Aja, den börjar som vanligt med ledarskap och kemi. Sedan träffade jag Sofia på designen, då hon kommer och säger att "rektorn" (jag vet inte om hon är rektor eller inte, men jag kallar henne för det) ringde till henne angående utlandspraktik vi ska/skulle på och sa att hotellet vi skulle jobba och bo på har dragit sig ur!! Hur kul är det då, när det var bestämt att vi skulle åka dit och allt sånt, så bara drar dom sig ur! Blir så sjukt less på sånt där! Så om vi inte hittar något eget i Italien nu så får vi åka till antingen England eller Scottland istället! Fan jag som var så taggad på Italien! :( Menmen, har man otur så har man..

Sedan gjorde jag världens spontangrej, som Sofia fick mig att göra! För hon hade varit och tagit ett till hål i örat, skitsnyggt blev det! Så då typ tvingade/övertalade hon mig att jag också skulle göra det! Så nu sitter jag här med ett tredje hål i örat. Jag var så sjukt nervös för att det skulle göra ont! Haha! Men alltså själva "sticket" gjorde inte speciellt ont, men direkt efter! Fan, haha, fattade ju typ inte att det var klart för det gick så fort och gjorde ont och ah jag hade ingen aning om något! Haha. Nu låter det här som värsta grejen, men för mig är de det! ;) Har tänkt på det ganska mycket förut, men nu är det gjort, skönt ändå! ;)
Sedan åkte jag och tränade och när jag kom hem igen så var det fullt ös! Jesper hade fått hem sin nya, helt egna kontrabas som han stod och spelade på hur mycket som helst och pappa hade köpt en ny mobil som han höll på att installera och jag ville visa mitt nya hål i örat och Alva & Ida var överallt och ingenstans och Sofi någonstans däremellan! Sedan åkte pappa och Jesper och hämtade ca.42kg älgkött som Sofi nu står och paketerar. Fullt ös skulle jag kalla det! ;)
Aja, här är resultatet! :D
Puss!

Glad to be home

NU är jag hemma igen, sjukt skönt förutom min huvudvärk som aldrig verkar vilja gå över! Aja, imorse brummade jag till skolan som vanligt, sedan for vi till Gävle på kickoff med alla som går småföretagande b. Faktiskt mycket intressant! :) Sen han jag inte mer än komma hem förrän jag skulle åka och träna. Så nu har jag nästan inte hunnit mer än att duscha och äta middag osv.. :)

Menmen nu när jag har chansen så ska jag ta och SOVAA! Sååå efterlängtat så det finns inte!
Godnatt my friends!

Put your hearts in the air

Vaknade med ett leende på läpparna imorse och var jättepigg, hur skönt som helst! Om det bara kunde vara så varje morgon? ;) Just nu sitter jag och har det bra med facebook, MARS och musik! Det är den sista godisbiten på en hel månad! Känner att jag måste börja trappa ner på allt godisätande, så nu börjar jag med att ha uppehåll i en månad så tappar jag förmodligen sötsuget helt sen! :) Ska bli så skönt. :) Måste ju komma i form till studentresan! Haha ;)

Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar och packa ihop för att sedan åka till pappa. :)
Ha en bra dag!
Puss

Not so good

Okej, filmvalet ikväll var inte det bästa! Jag kollade på Bridesmaids och jag hade så sjuukt mycket högre förväntningar på denna film! Trodde inte alls den skulle vara så "trist" om man så säger! Menmen nu har jag sett den och jag vet hur den är! Den får 2 av 5 solar av mig!

Godnatt!

Movie time!

Hemma igen efter hockeykiket. Resultatet blev som jag trodde, en förlust. HHC-Hedemora 0-5! Aja, det är bara att kämpa på och ta nya tag! Men annat blev det för älsklingens lag som vann och verkar ha spelat en bra match! :) Sunne-Örebro 5-7! Bra start där! :)

Nu ska jag ta och kolla på en film.. :)
Pöss!

Hockey

Idag har jag hittills inte gjort något speciellt, men nu snart ska jag nog åka in till stan och kolla på lite hockey. Det är ju seriestart idag, så det är klart jag måste in och kolla! ;) Vi får se om jag bloggar något när jag kommer hem.
Hejsvejs!

The time is running away

Asså shiit vad fort den här veckan har gått! Så sjukt mycket fortare än alla andra! Det kan kanske bero på studiedagen i onsdags, men ändå helt sjukt! Men skönt att det är helg igen i alla fall. :) Ikväll har jag haft en mysig hemmakväll, jag och mamma gick till kiosken och köpte choklad, naturgodis och lite annat godis. Sedan satte vi oss vid tv:n och kollade på Doobidoo, riktigt mysigt. :) Sedan vart det Skavlan, den bästa talkshowen någonsin!

Efter att nästan ha somnat i soffan så ska jag nu gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket och sedan krypa ner i sängen med en bok och telefonen! Riktigt skönt att komma i säng i tid, även fast jag har sovmorgon imorgon, men jag kommer väl ändå, likväl som alla andra "sovmornar" jag haft vakna kl.07.00! Så därför är det väl ganska bra att jag lägger mig nu då. :)
Ha en kul kväll alla andra som inte tänker lika som jag! :)
Puz

In the city

Det har gått superbra idag, på karamellfabriken fick vi mycket hjälp och väldigt mycket bra tips! Vilket vi också var ute efter. ;) Vi fick även dessa godingar ;)
Efter lite krångel så köpte jag också vinterjackan jag var ute efter. Jag hade sjukaste beslutsångesten om jag skulle köpa en röd eller mörkblå! Men det fick bli en mörkblå, för den är ändå lite neutralare. :)
Imorgon är det skola igen och jag sååå taggad, eller?
Ha't bra!

Today is the day

Idag är det studiedag för alla som går på Bromangymnasiet, vilket uppskattas mycket. I alla fall av mig! ;) Att vara ledig en dag mitt i veckan gör väldigt mycket. :)

Snart ska jag brumma in till stan för att förhoppningsvis köpa en vinterjacka. Sedan ska jag och Anna Balkefors till karamellfabriken för ett möte med dem. Haha ska faktiskt bli kul. Det handlar om att vi vill köpa massa karamellstrutar, som vi sedan ska sälja som julklappar till olika företag. :) Så det ska bli spännande att se vad de säger. Men när vi har pratat på telefonen så har det låtit mycket lovande! :)
Så nu ska jag göra mig klar! Hörs :)
Puss

Nice bags!


Home again

Nu är jag hemma i Hudik igen! Faktiskt skönt att vara hemma, men jobbigt att lämna kvar den man älskar och veta att det kommer ta ett bra tag innan vi kommer att träffas nästa gång! Menmen, inte så mycket att göra åt just nu. Förövrigt så har det varit en mycket bra och trevlig helg! Vi har shoppat lite och kollat på match och gjort en del andra saker också. För min del blev det två par skor, en halsduk och ett par örhängen. ;)

Imorgon börjar en ny skolvecka och jag är inte ett dugg taggad! Usch, nu vill jag ha lov!  
Aja, här kommer äntligen bilderna på hur frisyren blev ;)
Puzz

Hello!

Snart ska jag åka bussen till Enånger, där Marianne kommer och hämtar mig. Sedan blir det färd till Örebrooooo! :)

Här är klockan jag köpte igår! :)


Bilden på mig kommer nog på typ måndag ändå, för jag orkar inte lägga in bilderna på datorn ändå.. ;)
Hej dåå! :)

Tomorrow is the "big" day

Väskan är färdigpackad och jag är hur redo som helst att åka till min bästaste bästa älskling! Imorgon åker vi och jag längtar ihjäl mig, det kommer bli så mysigt att få krama om dig! :* Så för min del blir det ingen skola imorgon, skönt med långhelg! ;)

Efter skolan igår gick jag ner på stan för att kika lite, då jag hittade en supersnygg klocka på Ur & Penn för endast 200kr. Men jag kände att jag måsta fundera ett tag! Pappas åsikt om att jag skulle köpa den var; Det är ju bara en skitklocka, köp någon som har bra kvalitet istället! Men sen tänkte han till och tycke det var ganska bra för min del, så jag kan köpa många billigare klockor istället för en dyr. Vilket är bra för mig, jag som vill ha mycket av det mesta! :)

Så idag efter skolan gick jag ner på stan igen och köpte den! Personalen på Ur & Penn var också mycket trevligare än vad de brukar, så då slog jag till med en "drulle"-försäkring också! ;) Då jag har garani på om klockan skulle gå sönder på något sätt, ex. att en sten lossnar, eller att glaset går sönder eller till och med om jag skulle tappa bort klockan! Skitbra! ;) En bild kommer imorgon, för det går inte att lägga upp bilder med den här datorn jag sitter vid just nu, as konsigt?! Men aja, det kommer nog också en bild på hur håret blev! Har inte velat lägga upp någon sådan, för då skulle min snygging tjuvkolla på hur det blev.. Roligare om han får se det irl först! ;)

Men nu ska jag sova, så att jag orkar åka imorgon! Hörs hej!

I think i'm tired

Jahapp, jag tycker det börjar bli en vana att jag bloggar på kvällarna, men det är nog för att dagen är över och allt som skulle hända har hänt. Denna dag tycker jag har varit ganska lik alla de andra dagarna, jag har varit i skolan och sedan har jag tränat. Det enda idag som inte var lik någon annan dag var att Kiffe, Christine och farmor kom förbi och bjöd på tårta och glass, för att fira att Kiffe och Christine har köpt ett hus. Roligt för dom! :) Jag har ingen aning om hur det ser ut, jag vet inte heller exakt vart det ligger. Men det får jag nog reda på så småning om. :)

Herregud, jag börjar likna gubben i reklamen från typ fritidsresor, eller vad det nu är. Men det är i alla fall han som säger "dagen, dagara" osv. hels tiden! Haha, shit jag har skrivit dag typ tusen gånger om, men det får ni så ut med! Godnatt! :)

I am sorry!

Det blev inget inlägg för min del igår ändå, men det var för att mitt internet inte ville fungera! På morgonen funkade det, med sen var det helt lost. Så det får bli ett nu istället!

Igår gjorde jag inte heller speciellt mycket, jag var ner på marknaden en sväng med Sofi, Alva och Ida. Sedan var jag bara hemma och slappade. :) Jag fick även visa min snälla "sotrasysterroll", då jag fick ställa upp på att åka karusell med Alva och Ida.. Vi åkte twister och dom var helt lyriska båda två efterråt, jag har aldrig sett Ida så glad och ivrig någon gång tror jag. :) Visserligen har jag inte åkt karuseller med dem förut heller. :) Sedan köpe vi remmar och massa gott också. Mitt motto som för tillfället var "Ny frisyr, nya  tag", vilket innebar att jag skulle börja ett nytt och sundare liv. Men det har inte gått så bra, så jag får skylla på marknaden. För på marknaden får man fakiskt äta remmar och klubbor osv. :) Men idag sade jag både till mig själv och Anna Balkefors att den här veckan ska jag inte köpa nå godis alls i cafeterian på skolan och inte någon annanstans heller för den delen. :) Jag tyckte det fick räcka med en vecka i taget, för sen kommer det inte bli något godis alls! Hoppas jag i alla fall.. ;)

Idag har jag varit i skolan, då vi bl.a. skulle knäppa skolfoton! Jag tycker verkligen inte om det! Jag har varit med på dom där korten varje år och har inte blivit bra på något utav dem, då måste de ju vara någt fel? I alla fall så blev det ett klasskort, ett porträttfoto och ett kort då jag, Anna Balkefors och Anna Nordin var med på samma bild. Personligen tyckte jag att det kortet på oss tre blev finast. Jag fick ju iosf. inte se klasskortet. Men jag brukar aldrig bli bra på dem, så varför skille jag bli det nu?

Ikväll har jag tränat och låtit kroppen fått jobba, så nu ska jag väl krypa till kojs, för det är ju skola imorgon med! :) Så sjukt skönt när man vaknar på morgonen och känner sig utvilad, så då får man gå och lägga sig på kvällarna istället! :) Godnatt everyone!
puss!

One hundred

Idag har jag tyck det har varit söndag hela dagen, jag har ingen aning om varför. Det kan vara så att jag inte har gjort något speciellt, bara tagit det lugnt. Så det känns som att jag ska ställa klockan och kliva upp till skolan imorgon, men det ska jag ju inte. På ett sätt är det väl bra att det känns så, för då känns ju också helgen längre. Men jag har också gått runt och gruvat mig för att det skulle vara måndag imorgon, fast det är söndag. Så imorgon kommer det också bli en dag då jag kommer att gruva mig för ytterligare en skolvecka. :) Eller ja, gruva mig och gruva mig, men det är jobbigt med måndag, då man har en hel vecka framför sig. ;) Hänger ni med i svängarna? Haha ;)

Det här inlägget är nummer 100 för mig, jag har alltså skrivit 100 inlägg på min blogg när jag har publicerat det här. Jag har hela tiden tänkt att när jag har kommit upp i 100 inlägg så ska jag börja skriva om något lite vettigare och något lite roligare att läsa om för er än om mitt liv. Men ska jag vara helt ärlig så har jag inte kommit på något specifikt "ämne" som jag är intresserad av att skriva om. Så jag får fortsätta skriva om mitt tråkiga liv ett tag till, tills jag hittar något bättre att skriva om. ;) Så ni får stå ut helt enkelt. :)
Jag tror seriöst att jag ska gå och lägga mig nu, jag är sååå trött!! Så jag är glad att jag inte gör som alla andra och drar ut på krogen ikväll, inge kul om jag skulle somna på dansgolvet ju! ;) Ni fattar. :) Nu får ni glatt vänta till ett nytt inlägg, som förmodligen kommer imorgon, så godnatt med er allihopa! :)
Hörs hej!

Hudikmarknaden

Den här veckan har gått så himla fort, nu är det fredag igen! Eller så är det jag som inte riktigt hänger med i svängarna riktigt.. ;) Dagen har faktiskt varit helt okej och ikväll vankas det marknad med b-rudarna, ska bli mysigt! :) Det är förmodligen inte så mycket att se, men det är ju en tradition att gå dit och man får ju träffa en massa trevligt folk också. :) Ska nog börja göra mig iordning snart, så jag är klar när dom kommer och hämtar mig. :) Om ni har tur så kanske ni träffar mig, annars slipper ni. ;)
Ha en bra kväll! :)
Puss

Like a new person

Jahapp, då har man efter en massa velande fram och tillbaka en ny frisyr! :) Egeltligen ville jag ha långt hår, eller ja det vill jag ju fortfarande! Men efter lite prat på lektionen och efter att min frisör övertygade mig så har jag just nu en pagefrisyr!! Herregud, jag trodde aldrig jag skulle våga! Jag fick faktiskt en klump i magen efter att hon hade klippt av den första långa hårbiten och tänkte vad fan håller jag på med? Men jag måste faktiskt nu i efterhand erkänna att det var bra att hon inte gav med sig med att låta mig fega ur, för det är faktiskt riktigt skönt med kort hår och fräscht med en ny frisyr! :) En bild på hur det ser ut kommer någon annan dag, orkar inte knäppa någon just nu. :)
Ha en bra kväll!
Puss

Horrible day!

Usch vilken hemsk dag det har varit, eller en hemsk vecka kanske jag ska säga! Det började i måndags när vi kom till skolan, då vi fick reda på att en kille från teknik hade dött! Vi blev alldeles ställd, det var så hemskt att höra! Och sedan idag, med den här flygkraschen ni kanske har hört om på nyheterna som hände i Ryssland, då det var 44 av 47 personer som omkom! Det var ett hockeylag som skulle åka på en bortamatch, men de han inte mer än lyfta så kraschade de rätt in i en ledning och planet började brinna. Bland annat så var Stefan Liv (duktigt hockeymålvakt, som spelat i bl.a. HV71, Tre kronor osv.) en utav alla som omkom. Usch, det är så hemskt när något sådant händer! Jag tänker på alla anhöriga och alla som blir drabbade runt omkring! Och även på Williams nära och kära! Jag kände dig inte, men jag visste vem du var och såg dig på skolan i korridorerna. Det är så fel att tänka att någon bara inte finns nå mer! Jag kan inte föreställa mig riktigt hur det egentligen är, för jag har ingen som jag känner riktigt så väl som har gått bort och det är jag ju glad över naturligtvis! Så jag hoppas verkligen att det inte händer någon mer något hemskt nu! Ta hand om er!

Nu ska jag snart försöka sova, om jag kan efter alla hemska bravader. Men jag ska upp tidigt imorgon, så vi hörs!
En bild på Stefan Liv för att hedra hans familj och anhöriga!

13 days!

Ännu en dag har gått och jag fortsätter att räkna ner, för på fredag (kanske lördag) nästa vecka åker jag till min älskade älskling i Örebro! :) Gud så jag längtar, det ska bli så mysigt att få träffa honom igen för det var ju trots allt en månad sedan jag träffade honom sist!

Idag var det en normal måndag i skolan för mig, hade första lektionen kl.9.40 och sedan hål i 3 timmar och sen en lektion till i en timme.. Efter det var det bara att cykla hem till pappa och packa ihop lite för att åka och träna och sedan åka vidare till Enånger. :) Har just firat Roger och Jesper med lite gofika och presenter, så nu är det bara att ringa till den bästa människan på denna jord som återstår på listan idag. :)
Kände att en bild på honom inte skulle skada. :) Puss på dig!

I am tired!

Ganska trött idag efter en lyckad kväll igår! :) Som sagt så började kvällen på länsmansvägen med trevligt folk. Sedan drog vi oss in till stan och Hogges och hade så sjukt roligt! Det hände lite knäppa och roliga saker, haha! :) Aja, sådana här dagar får man ta om man vill ha lite kul ibland. :)

Idag fyller min bror 16år så ikväll ska vi fira honom med massa god tårta och massa annan gofika. :) Imorgon fyller även Roger år så då blir det ännu mer gofika! ;)
Denna hund är typ kär i mig eller något! Hon går till mig hela tiden och vill ha uppmärksamhet och såfort jag inte ger henne det så gnäller hon!

Party

Taggar till för lite praty, förfest hos mig med lite grymma folk och sedan krogen, king! Hoppas ni också får en lika grym kväll som jag kommer att få! :)
Ses i dimman gott folk!

Nothing to do

Jahapp, då sitter man här med hål.. igen... Asså seriöst, förra året klagade man på att vi aldrig hade några raster eller hål! Men fan vad jobbiga dom är! I alla fall nu när vi har haft jättelånga hål alla dagar den här veckan! Blir så trött på att bara sitta och vänta. Menmen jag ska väl vara glad att jag får gå i skolan överhuvudtaget och att jag har det så bra som jag har det!

RSS 2.0