...

Juste, ville bara tillägga att det faktiskt är ganska bra med en bror ibland! Idag när han satt och kollade på film bad jag honom att pausa för att kunna gå upp en våning och hämta min dator till mig. Och vad gör han inte? Jo, han går upp och hämtar min dator! :) Det kan kanske bero på att han fick popcorn och massa polly-godisar av mig. Men snällt ändå, med tanke på att jag avbröt honom mitt i filmen.. :)
AK

Trött

Jag ligger just nu i sängen med engelskaglosor och är verkligen dö trött. Det är alldeles på gränsen att jag somnar, medans en helt underbar pojkvän just nu är och tränar och vill att jag ska komma och sova hos han inatt. Men vete tusan om jag orkar det just nu asså, det känns som att det får bli imorgon istället. (Om inte pappa vill skjutsa mig). För övrigt har min dag varit bra, vi hade endast två lektioner. Så vi passade på att stanna kvar en stund på skolan och jobba med vårt projektarbete "Tjejer och teknik". Vilket innebär att vi ska försöka få fler tjejer att välja teknikprogrammet på gymnasiet. Sedan kom jag hem och fick "leka" en stund med mina småsystrar och min August <3. Det var väl ungefär min dag idag. :) Ha det bra!
AK

Jobb på g!

Har precis packat klart och gjort mig helt klar för att åka till Glysis och jobba i kiosken på a-lags matchen med världens finaste pojkvän! Sedan får vi se vart kvällen leder mig.

AK

Present

Detta var vad Pia fick i present av mig, Anna och Amanda. Hon blev faktiskt glad! :)


<Men tror inte dom gillade kameran speciellt mycket! ;)>
AK

Min lördag

Kvällen igår var väl ganska okej. Men mot slutet blev det ganska jobbigt, det spårade ur som bara den! Aja, jag vaknade klockan 07.00 imorse och var pigg! Otroligt! Sedan satt jag och dega vid datorn och pratade i telefon om gårdagen med både Anna och Pia. Efter det tog mamma jag och Roger en sväng in till stan för att inhandla lite småsaker. Det vart ett halsband och en "pennvässare" (till eye-liner) för min del. Sedan beställde vi pizza, sjukt gott var det. As längesedan jag åt pizza! Snart ska jag byta om för att sedan hämta upp Anna & Amanda och åka till Pia för att äta tårta och så hon får sin present, trevligt! :)
Ha det bra :)
AK

FEST

Idag är det fredag och gullpia fyller 18, vilket betyder FEST! Så ska väl snart börja göra mig iordning och dra mig dit för att hjälpa till med förberedelserna. Sedan ringer klockan och festen är igång!
Ha så trevligt ikväll, för det ska jag! :)
AK

In The Ghetto

Den låten! Kan inte beskriva med ord hur bra den är, den är så bra, fin och sorglig på samma gång!
As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
because if there's one thing that she don't need
it's another  hungry mouth to feed
In the ghetto
(In the ghetto)

People, don't you understand
this child needs a helping hand
or he'll grow  to be an angry young man some day
now take a look at you and me,
are we too blind to see,
or do we simply turn our heads
and look the other way

Well the world turns
and a hungry little boy with a runny nose
plays in the street as the cold wind blows
In the ghetto
(In the ghetto)

And his hunger burns
so he starts to roam the streets at night
and he learns how to steal
and he learns how to fight
In the ghetto
(In the ghetto)

Then one night in desperation
the young man breaks away
He buys a gun, steals a car,
tries to run, but he don't get far
And his mama cries

As a crowd gathers 'round an angry young man
face down on the street with a gun in his hand
In the ghetto
(In the ghetto)

And as her young man dies, (In the ghetto)
on a cold and gray Chicago mornin',
another little baby child is born
In the ghetto
(In the ghetto)

And his mama cries
In the Ghetto


Chilldag

Tja!
Dagen idag har vart riktigt bra! Började med en rolig kemilektion och sedan projektarbete, då vi knäppte kort och ringde till lite skolor. Sedan var det matte, som också var ganska lätt faktiskt, för en gångs skull. Inga läxor, inlämningar eller prov på resten av denna vecka heller, soft! Så nu blir det till att bara ta det lugnt och tagga tills på FREDAG! Då står det fest hela natten lång på schemat, så grymt kul ska det bli! Så snart ska jag sätta mig framför tv:n och bara njuta, hejsvejs!
AK

Trött skoldag idag!

I'm back!
Min dag har inte börjat bra idag! Inte blev det bättre av att det bara var tråkiga lektioner heller.. Men i alla fall så hade jag en redovisning på ledarskapen idag om Waldorfpedagogiken. Så igårkväll satt jag uppe och verkligen slet med en powerpoint för att jag skulle bli riktigt nöjd med den. Vilket jag blev också! MEN så kommer man till skolan och börjar redovisa och märker sedan att det inte finns några bilder i den, så jag tänkte att jag måste ha klickat upp fel. Men så var det ju inte. Då var det så att jag hade gjort den i ett nyare program (2007) än vad dom har på skolan (2003). Less som jag var så stod jag där och improviserade (utan bilder och en del utav texten) och försökte få det att låta bra. Vet inte alls hur det gick, men det kändes ju ganska värdelöst! Aja, resten av dagen har jag bara gått runt och gäspat (p.g.a. att jag var uppe och skrev den där pp:n). Men nu ska jag sluta klaga!
Vi hörs!
AK

Fixat blogg!

Hej!
Jag kände att det var dags för mig att börja blogga. Inte så haj på den här sidan än, men det kommer! :) Därför kan det också vara ganska rörigt med designen nu och ett tag framöver :) Men jag hoppas att den kommer att bli en läsduglig blogg och att ni kommenterar osv, så hörs vi! :)
AK

RSS 2.0