??

Okej, jag vet inte rikigt vad som händer? Hela dagen har kännts bra, fram till nu. Jag vet inte vad jag tänker eller känner längre. Det är bara som en stor klump i magen och halsen, och jag mår illa. Det känns som att jag är oroad för någoning, men kan inte sätta en punkt på vad.. Antagligen är jag bara lite nervös inför imorgon, hoppas jag i alla fall, så det kanske släpper sen. Det skulle vara skönt att åka bort ett tag, så man får tänka till och vila ut sig lite! Aja, hoppas i alla fall att det går över för nu ska jag vänta på att August ringer, så jag får prata ut lite. Sen ska jag sova, så jag är utvilad imorgon! Godnatt mina sötisar!
AK

SOL

SOL, SOL och mera SOL! Så underbart med SOL, det har verkligen varit en underbar början på detta lov! Hela helgen har i stort sätt bara tillbringats i solen. Det känns inte som att det "bara" är april nu, det känns verkligen som sommar! Så otroligt underbart! Några bilder från dagens stekande ;)

Ha det bäst!
AK

Lov

Nu är det äntligen lov, som jag har längtat! :) Men egentligen kan man säga att jag fick lov igår, fast jag inte ens visste om det. För imorse hade jag en körlektion, där jag skulle träna på omkörningar. Så vi körde till Ljusdal och stannade där och fikade och sen körde vi tillbaka igen. I och med det så missade jag två lektioner, fysik och idrott. Men jag gick tillbaka till skolan, även fast jag visste att vi hade ett jätte hål men jag gick dit för att jobba med projektet och vänta på att engelskan skulle börja. Men då skulle tydligen engelskan börja 40 minuter tidigare, utan att vi visste om någonting. Så vi var påväg att handla kuvert till alla broschyrer vi skulle skicka ut, men då mötte vi läraren i korridoren precis när vi skulle gå, och då sa han att det var lugnt att vi missade lite av lektionen. Men sen när vi skulle betala så skulle vi skicka det på faktura och det krånglade som tusan, så vi missade hela lektionen. Men då var vi kvar sist av ALLA på hela skolan istället för att vi skulle lägga i alla 300 broschyrer i kuverten och märka dom vart de skulle. Lite små drygt, men nu är det i alla fall gjort! :) Det var vad min dag hade att erbjuda. :) Men nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till Iggesund och träffa Sofia och Anna där, sen vet jag inte om det blir fler. Men mysigt ska det bli! :)

Dagens citat: (Jag testade mitt nya linne och gick in till min bror för att visa).
Jag: Jesper, kolla mitt nya linne! :)
Jesper: Asså seriöst, tycker du att det där är fint?!
Känner vilken diss jag fick! Haha :)
AK

Back on track!

NU har jag äntligen fått tid till att vara mig själv igen, SKÖNT! Det har varit ganska mycket nu med plugg i skolan, plugg på körskolan och så. Men nu är det lugnt ett tag framöver i alla fall. :) Så nu ska jag och Anna ta det lite chill med en promenad, och sen får vi se hur det blir. :) Ska bli kul, längesedan jag var med henne nu! :) Ha det grymt!
AK

I'm sorry

Förlåt för dålig uppdatering! Har haft så mycket nu, men jag ska bättra mig! Imorgon kanske jag har tid att skriva, stå ut! ;)
AK

Underbart!

Har precis kommit in från att ha suttit och läst ute i solen, hur skönt som helst! Så mysigt att det är vår och snart sommar igen! Jag har längtat så ofantligt mycket efter sommaren nu. :) Så skönt att det är plusgrader ute, asfalten är torr, cyckeln och vårjackorna är framme, första humlorna och fjärilarna är sedda och grillen står beredd. :) Nu är det VÅR!
AK

Grattis gubben! <3

Idag fyller den bästa pojkvännen i världen 18år! Grattis på dig gubben! :*
Jag hörde även på radion att det är flest personer som fyller år idag på hela året. Så grattis till alla er andra som också fyller år idag, hoppas ni haft en bra dag! :) Min dag har i alla fall varit bra, jag hade två prov och det kändes faktiskt bra efteråt. Oftast brukar det inte vara så bra att man känner sig nöjd efter ett prov, för då brukar det oftast gå dålig. Men vi får väl se hur det går. :) Någoning jag däremot skulle kunna hoppa över är denna jäklans förkylning jag har fått! Jag har jätteont i halsen och täppt i näsan och hostar o nyser om vart annat! Inte kul om jag får säga det själv. Men det går nog över ganska snart hoppas jag! Nu ska jag gå upp och vara lite social med de andra! :)
Ha en trevlig kväll! :)
AK

Hälsodag

Idag har vi som sagt haft hälsodag, då vi först fick lyssna på någon människa som pratade om kost och gå en tipsrunda med frågor om det. Sedan fick vi gå på avslappning, visst var det skönt. Men i alla fall jag blev jättetrött, det kändes som att man skulle somna efteråt. Sedan fick vi gå till någon som pratade om olika inlärningsstilar och så fick vi svara på 100 frågor om hur man lär in saker bäst, det var inte så kul eftersom jag råkade kryssa ner mitt innan hon kom och sa vad hon kunde se utifrån det vad jag tyckte osv. Men sen kom i alla fall den roligaste biten, träning på Friskis och svettis! Det var ett pass som Louise hade och det var nästan alla från tekniks b-klasser som var med. Det var ett bra pass och jag tror de flesta blev riktigt svettiga. Det blev i alla fall jag! Men det var kul att se att alla var riktigt engagerade utan flams och sånt. För annars brukar det lätt kunna bli det under sådana här gympapass.
Nog om det. Efter passet åkte jag, Elin, Anna, Sofia och Anna på restaurangen Jag & Du och åt pizza. Haha, inte så bra att ladda upp med pizza efter träning. Allra helst inte när vi nästan nyss hade lyssnat på kosttanten.. ;) Men så får det bli när mattanterna inte har något bättre att erbjuda, jag menar hur gott är det med en äcklig fiskgratäng med pasta? Inget som faller för min smak i alla fall.
När vi kom tillbaka till skolan fick vi gå på den bästa föreläsningen jag någonsin har varit på! Det var en kille som heter Linus Johansson som hade temat "Hur ska man träna för att bli vältränad?". Det var faktiskt intressant att få höra hur man egentligen ska träna. Och så hade han faktiskt lite humor också, det var riktigt bra! :)
Det ända negativa med idag är att jag börjar få ont i halsen, det svider jättemycket när jag sväljer! Inte bra om jag får riktigt ont nu, för vi har ganska mycket prov och så vill jag träna! :)
Ha det så trevligt, så ska jag försöka att inte bli sjuk! :)
AK

Trött tjej!

Nu börjag jag bli rikigt trött, det känns som att jag borde ha sovit för 30 minuter sedan. Men den här datorn har hållt mig uppe! Imorgon är det hälsodag på skolan, vilket betyder inga riktiga lektioner. Fast jag skulle egentligen behöva dem lektionerna. Men det får väl gå som det går ändå. Jag kanske förklarar lite mer ingående vad vi fick göra imorgon, för nu håller jag på att somna! Dröm sött!
AK

Halkbana

Det känns som att jag har gjort ganska mycket idag, fast jag egentligen inte har det. Men imorse var jag i alla fall på halkbanan, det var så sjukt kul! Fast ändå lite läskigt vissa gånger. Haha. Men det som gjorde att det blev extra kul var nog att jag fick åka med en jättetrevlig tjej, Moa. Vi skrattade, skrek och pratade om vart annat. Så hilma kul!
Sedan åkte jag och mamma och köpte glass och skor i Söderhamn, sedan hem och packa. Väl klar med packningen tog jag bussen in till stan för lite shoping med August. Men som vanligt så ska ju jag alltid glömma något på bussen, så idag glömde jag min kasse jag hade med mig, med en tröja i som jag skulle lämna tillbaka på Gina. Så det första vi fick göra när vi kom in ill stan var att försöka leta reda på bussen som jag åkte i. Men det lyckades vi ju inte så bra med. Tillslut fick vi i alla fall tag på ett nummer till KR trafik och där sa de att jag kanske får tillbaka den imorgon. Om det inte är någon annan lite mindre snäll person som har hunnit före busschaffisen att ta tröjan dvs. Men det får jag hoppas på att det inte är..

Aja, jag handlade i alla fall en present till August och det var väl det som var syftet med hela resan. Nu har jag precis ätit, så nu ska jag byta om och åka på träning hade jag tänkt! Ha så kul!
AK

Det luktar vinst!

NU vill jag vinna jättemycket pengar! Jag har hittat så sjukt mycket snygga kläder som jag vill ha, men känner att det är lite för mycket för min ekonomi! Funderar på om jag ska gå och köpa mig en trisslott lite senare idag. Haha, vad gör man inte för lite pengar.. ;)
AK

Kärlek



Borta bra, men hemma bäst!

Nu har jag äntligen kommit hem igen från Vemdalen. Det har varit grymt kul att vara där och så, men det är alltid lika skönt att komma hem igen! Så nu ska jag packa upp allting, så det är helt klart. Sen vet jag inte om jag ska packa ihop lite grejs igen och åka till pappa och stanna där tills imorgon eller hur jag gör. För på måndag ska jag på HALKBANAN! :D Börjar bli så grymt taggad! :) Ha det gött, som August skulle ha sagt.
AK

Myspys!

Jahapp, då var man färdigduschad och klar efter en dag i backen. Mysigt, men så sjukt blåsigt! Fast det var ändå skönt, för det var inte alls nå kallt. Annars brukar man alltid frysa om fötterna, men nu var det helt okej. :) Har inte riktigt planerat hur kvällen ser ut än, men det blir väl till att mysa i soffan osv. :)

Kvällen igår var faktiskt riktigt bra, jag fick massa bra presenter! :)

18 ÅR!

Nu håller jag på att packa ihop det sista tills jag ska sätta mig i bilen och hämta älsklingen och sedan rulla vidare till Vemdalen och fira resten av födelsedagen där! Det känns som att det här kommer att bli en bra kväll med mååånga paket. :D Men den bästa än så länge är i alla fall att August följer med! <3 För övrigt så känns det faktiskt riktigt kul att fylla 18, nu är jag stor! Haha. Aja, nu ska jag återgå till packningen så jag kommer iväg fortare! Ha det så bra här hemma! :)
AK

2.5 timmar kvar!

Funderar på om jag ska krypa till kojs snart, så det "går snabbare" tills imorgon! :) Så godnatt allihopa! ;)

Sista minuten!

Jag har även kommit på en sista minuten present till er som fortfarande inte har hunnit köpa någon än, en iPad! Jag har fått lekt lite med en sån nu helgen som var och har blivit grymt sugen på att ha en själv. Så det är en utmärkt present för er som inte har köpt nångon än! ;)
AK

Taggad till tusen!

Nu är det inte lågnt kvar tills det är onsdag. Och ni kanske undrar, vad händer på onsdag? Men då kan jag säga det att på onsdag åker jag till fjällen med min snygging OCH jag fyller 18! :D En bättre onsdag än så har jag nog aldrig haft. :) Nu mitt under allt packande och donande så blev jag riktigt taggad för backen så kunde inte hålla mig från en bild med gogglesarna på!
Ha det grymt!
AK

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen från en trevlig helg i Uppsala. Jag måste bara säga att det inte var något större fel på deras nybyggda hus. Det var jättestort och fint! Nu känner man själv hur mycket man längtar tills man själv får sitta där och göra ritningar på huset precis som man själv vill ha det osv. Men jag säger som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :) 

Nu ska jag packa ihop så att allt är klart imorgon när jag ska åka till Enånger. Sen hade det ju inte vart fel att få träffa min fina pojkvän såhär på eftermiddagen. Men då ska han stanna i Söderhamn tills imorgon.:( Men aja, jag kommer ju att få träffa han i några dagar i sträck sen ändå. Så den som väntar på nå gott väntar återigen aldrig för länge! ;)
AK 

RSS 2.0