Home

Sitter vid datorn nu och är helt utmattad i huvudet! Att vara uppe sent flera kvällar i rad och sedan upp och jobba klockan 7 går inte ihop har jag märkt. Vill bara gå och lägga mig! Men istället ska jag snart byta om för en resa till Hudik för att träna.

Vill också nämna att min snygging på bilden fick körkort idag! Grattis igen gubben! :)

Working hard

Okej, har nu jobbat mina två första dagar, det har faktiskt gått förvåvansvärt bra! Trodde nästan inte jag skulle klara detta jobb efter att jag jobbade där för två år sedan. Men lite roligare nu när man får vara med lite i vården och inte bara sitta på en stol och uggla hela dagarna. ;) Imorgon ska jag jobba kväll, då jag börjar 14.30 och slutar 21.00, så det blir lite glatt ob-tillägg där också. Det gillar vi! :)

Under midsommar kommer jag att befinna mig ute i Olsvik (Fam. Thyrs stuga, eller ja något i den stilen). Så på torsdag kommer jag att åka till Söderhamn, vet inte riktigt när jag kommer hem. Men jag vet väl i alla fall att jag ska jobba på måndag, så ett inlägg till kommer det nog denna vecka! :)
Don't worry, be HAPPY!


Home sweet home

NU är jag hemma igen efter några otroligt mysiga dagar i huvudstaden! Har shoppat en del och och bara gått runt och tittat och myst! :) I torsdags gick vi ca. 1.5 mil. Det kändes lite i fötterna, knäna och höften, för jag hade ju trots allt bara tygskor på fötterna. ;) Men aja, man ska tåla lite å! :) För övrigt så ska jag väl ta och packa upp lite kanske och sedan en eventuell filmkväll? :)

Ha det bra, för det ska ja!

Stockholm

Jahapp, då var allting packat och klart för att resa till Stockholm imorgonbitti! Bara min fina och jag, det ska bli så skönt att få komma iväg en sväng!! Sjukt efterlängtat! :) Men nu blir det till att titta lite på tv, vilket jag så otroligt sällan gör, men nu ska jag göra det som ett avslut på dagen och sedan sova! :)
Ha det bra allihopa och godnatt! :)

I don't understand!

Okej, har försökt att göra om designen på bloggen nu typ hela kvällen och tyckte jag lyckades ganska bra ända tills jag sökte på bloggen sen, då det bara såg helt pajas ut! Känner att någon som har lust och tid får ge mig en lektion om hur man gör någongång! Vill verkligen göra om, men jag förstår inte hur man gör för att det ska hålla sig bra när andra kollar på den också. :)
Ungefär sådär såg den ut när jag var klar, men sen blev det vara bugg på alltihop!
Om du har lust att hjälpa mig, så hör av dig! :)
Ha det bra! :)

Summary

Lite bilder får bli min lilla sammanfattning från veckan :)

Älskar sommaren!

Så underbar start på sommaren! Vaknar upp med den bästa personen som finns och kollar ut genom fönstret och inte ser ett endaste moln på himlen, sedan äta frukosten ute. Efter att vi solat lite och klippt gräset så gick vi och kollade på studenttåget och sedan drog oss på en mystur ut till Maln för att sola mera! :)

När gubben åkt på fest blev det till att starta grillen för en middag på altanen i det underbara vädret! Nu har jag också varit chaufför åt Anna, Pia m.fl. Så det som återstår på dagens schema är att packa ihop till den underbara båtresan som kommer att bli imorgon och sedan invänta att gubben kommer hit till mig igen! :)

That was my day! Love you


Summer feelings

Ville bara säga hur underbart det kommer bli med sommarlov nu!!!!!
Love it!
Gullbild på Ida! :)

I'm happy!

Okej, nu har jag varit lika dålig på att uppdatera igen.. :) Men i måndags var det Sveriges nationaldag, det firade vi med ett bröllop. Det var pappa och Sofi som gifte sig och det var riktigt fint! Till och med jag var lite nervös när vi skulle gå in och stå där framme ;) Men det gick bra! Efter vi var i kyrkan så blev det mat och fest natten lång. Det var även jag som var chaufför, så inget drickande för min del. Men det var faktiskt ganska kul att skjutsa hem de fulla på natten med. Ett stort plus var att jag tjänade lite money på det också! :)

Förövigt så är alla skolarbeten inlämnade och det är sommarlov imorgon!! Helt overkligt! Det känns verkligen som att vi har en vecka kvar i skolan, men det är ju inget att vara ledsen över! :) Grymt TAGGAD för sommarlov nu!!
Ha det bra, så hörs vi! :)

Wonderful night

Myspys kväll med min finaste! Först badet med en massa tända ljus och nu blir det till att krypa ner i mina nya blommiga underkläder och fortsätta mysandet! Ha en trevlig natt! ;)
Godnatt! :)

RSS 2.0