My new bag

Var in till stan en sväng fram och tillbaka idag och hittade en snygg väska! Det dröjde inte många sekunder innan den blev min! ;) Fick ju trots allt lön igår! :D
Ville bara visa.. ;)

All people can't be good at everything, but everyone is good at something

Ooops! Jag har helt glömt bort den här bloggen nu när jag ha jobbat så mycket! Men nu, äntligen kommer det ett inlägg iallafall. :) Jag kommer inte riktigt ihåg allt jag har gjort från det att jag skrev förra gången. För det mesta har jag nog jobbat. ;) Men i fredags tog jag mig ut till Skärså för att August, Victor och Wille skulle plocka upp mig med båten, så vi var ute med den tills på söndagen. Så sjukt härligt var det, jag har aldrig riktigt varit på någon sådan "båtsemester". Men jag kan konstatera att det kommer att bli igen iallafall! För det var riktigt mysigt! :)

Nu ska jag väl jobba ganska mycket de sista veckorna som är kvar. Alla dagar denna vecka förutom fredag jobbar jag, men då ska jag nog träffa min underbara pojkvän, innan han flyttar. Det kommer bli sjukt tomt när han inte bor här längre, men ett år går fort. Så sen kanske jag flyttar till honom? vem vet. ;) Jag får väl börja träna mycket och hitta på mycket saker, så att tiden går fortare! :)
Maten kallar, måste kila! ;) Jag kan inte garantera när jag skriver nästa gång, men håll ut så kommer det inlägg såsmåningom. :) Ha det bra!

Chill

Sitter nu här med lite vattenmelon och vindruvor och kollar på Allsång på Skansen! Så mysigt att kolla på, för då är det verkligen sommar! :) Igår jobbade jag på dagen och slutade vid halv två, riktigt skönt med kortdag! :) Sedan åkte jag till min älskling i Söderhamn, där jag stannade tills idag. Imorgon ska jag upp och jobba igen. Lite jobbigt att kliva upp klockan 6 på mornarna bara, men jag tjänar ju trots allt pengar, så det är ju lite värt de å ;)
Ha det bra!

RSS 2.0