Boring night

Jag är hemma och har ingenting att göra, jag har nyss ätit upp det sista ur min godispåse från helgen. Jag vill hitta på någonting, men min kropp orkar inte.. Jag har precis kollat in massa snygga kläder, men jag känner mig för fattig för att handla.. Jag har tråkigt!

Aja, här är en del av det jag kollat in!

Have fun

Sitter i en datasal och har håltimme nu i en och en halv timme, vet inte riktigt vad jag ska göra. Men det blir väl till att bara sitta här och ta det lugnt.. Men jag känner att jag inte är så taggad, när jag vet att min lektion slutar kvart i 5!!! Och jag började klockan 8 imorse! Usch vilken dag, jag har nästan inte ätit någonting, för det var fiskgratäng idag. :( Men aja, jag har ju 5 ynka enkronor löst i plånboken som jag kan gå och handla för. Det får bli min tröst idag. Förlåt att jag klagar, men jag känner att jag inte orkar sånna här dagar... 

I have a question

Jag kommer till skolan och vet att jag ska vara i sal 230, men vet inte vart den ligger. Sedan mötte jag Anna Johansson så vi gick och letade en stund. När vi väl hittade salen så sitter vi utanför och väntar till typ 10.15, fast lektionen började kl.10.00. Sedan får vi reda på att läraren är sjuk. Kul. Min nästa lektion börjar inte förrän 12.45, så nu blir det väl att bara sitta och dega här på skolan fram tills dess!

En annan grej är att jag har funderingar på om jag ska köpa en iphone, eller är det bättre med en htc? Och om jag köper en iphone, ska jag köpa en svart eller vit?

Puss

And I like it!

Idag har det varit en lugn dag, jag slutade klockan 11. Så jag, Anna Balkefors och Sofia Persson gick till Mcdonalds och åt! Jag åt den första plusmenyn någonsin i mitt liv! Eller ja, man kan säga att jag åt en vanlig, för sofia åt typ halva. ;) Men jag fick mitt första glas någonsin! Haha. :) Sedan gick jag vidare till stan, när Anna skulle till trafikskolan och Sofia skulle hem. Var meningen att jag skulle köpa en klänning, men kom hem med en kofta och en annan tröja. Så jag får väl köpa klänningen en annan dag! ;) Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske läsa boken vi fått på svenskan tills jag ska åka och träna. Ikväll är det Elisabeth och Pernilla som har passet, jag älskar deras pass det är det roligaste av dom alla! :)

Här är koftan jag köpte :)

 
Puss

I'm still in life

Herregud! Jag trodde inte att jag skule må såHÄR bra efter min lilla cykeltur!! Riktigt skönt nu efterråt, det gick faktiskt förvånansvärt bra också! :) 2.6 mil cyklade jag på 59.59, under timmen! Haha! Men jag kom i alla fall 3:a utav alla oss som var med från Friskis & Svettis, vilket jag är mycket nöjd med! :) Kanske kommer någon bild sen, det får vi se. :) Men det är nästan så att jag skulle vilja göra det igen (fast på något annat ställe, såklart), för det var inte alls så farligt som jag trodde.. ;)

Men aja nu ska jag krypa ner i nå sköna kläder och bara ta det lugnt resten av dagen!
Puss

E4 loppet

Sitter nu hemma och tar det lugnt med musik och lite godis efter att ha jobbat 7-15. Lite trött, därför blir det till att ta det lugnt med Amanda och Pia ikväll. Drar nog in till stan och tittar på alla fulla människor och känner att vi kommer att må så jäkla bra imorgon, medans de andra inte vill leva längre. :) Men det får inte bli allt för sent, för imorgon klockan 11 står jag på startlinjen! Jag ska cykla E4-loppet, 2.6 mil! Mina lår har gruvat sig i en vecka nu, men det ska nog gå bra! :)

Om 1 och en halv timme kommer Pia och hämtar mig och jag har fortfarande inte ens tänkt på var jag ska ha för kläder.. Vill inte vara för "fin klädd", men inte för brunkigt klädd heller.. ;) Menmen, jag hittar säkert något!
Have a nice evening!
Puss

A very hard day!

Idag har det varit en tuff dag! Först upp till skolan imorse, ha två lektioner och sedan ett 3 timmars hål. Så då åkte jag hem en sväng, sedan tillbaka till skolan igen för att gå på den sista lektionen. Efter den var det bara att sätta sig i bilen för att åka till Enånger och jobba.. Så NU är jag äntligen hemma igen! :) Men det är väl bara att till att jag går och lägger mig och förbereda mig inför att kliva upp och jobba imorgonbitti igen, jiha!
Så sov så sött nu! :)
Love ya!

School

Nu är skolan i full gång igen! Sitter nu med mina pojkar och väntar på att en designlektion ska börja. :) För övrigt så känns det faktiskt helt okej att skolan har börjat, men ändrar väl uppfattninen snart när alla prov börjar falla på plats.. Men aja nu börjar lektionen!

Här är mitt nya schema :)


Puss

I'm so clever

Jises vad duktig jag har varit nu, jag har klippt hela gräsmattan! Haha :) Jag fick till och med betalt, 100kr, lätt värt de då när man först tänker göra det utan pengar! ;) Ibland lönar det sig att tänka efter ett tag. :) Lite klirr i kassan gör absolut ingenting, såhär inför lönen som kommer vilken dag som helst! :) Idag ringde de också från Edsbacka och frågade om jag inte kunde jobba i helgen.. Så nu ska jag jobba fredag kväll och lördag dag! Men aja, ännu mera klirr i kassan där, älskart! Pengarna rullar in som de ska, det går bra nu! ;)

Appropå ingenting, så att måla naglarna med vänster hand är verkligen inte min grej! Det går så sjukt sakta och jag darrar som fan! Haha! Resultatet blir inte speciellt bra de heller, tyckte det kan vara bra att veta lixom! Om ni skulle se mig med nymålade naglar någongång! haha ;) Men nu ska väl jag snart byta om och åka in till stan för att träna! Ska bli såå skönt :)
Puss!

I forgot

Glömde tillägga att jag träffade brudarna hos Anna igår för ett försenat födelsedagsfirande för mig och Amanda! Egentligen skulle det ha varit för Anna också, men såklart kommer jag och förstör och glömmer hennes paket i stan! Fan vad klantig jag är! Men aja, då har vi ju anledning att träffas fler gånger!! :) Haha ;)

A good start!

Idag har det egentligen bara varit en så kallad degdag! Eller ja, nästan i alla fall. :) I morse skulle både jag och min bror med bussen till stan kl.07.50. Kom vi med den? Nej det gjorde vi inte! BÅDA sov över! Skolveckan börjar verkligen bra! Men som tur var så skulle Anna och Sofia åka bil, så dom fick bli vår "räddare i nöden". :) Hoppas jag kan "rädda" dom någon gång också då, så har jag gett tillbaka. ;) Sedan skulle vår klass till Ericsson, för att gå en rundtur på fabriken (där dom gör kablar). Frågan är varför, men jag vet inte riktigt. :) Sen fick vi i alla fall sluta, så jag åkte hem till pappa och lade mig och sola på altanen. Riktigt skönt kan jag lova! Sedan åkte jag och plockade upp mamma på stan och åkte hem. Så nu sitter jag här vid datorn i Enånger och tänker kolla på en film! (Ja, jag vet att det är bra väder, men jag har ingen lust att ligga och sola när det är en snickare på taket)! Haha.

Aja, ha en trevlig eftermiddag! ;)
Puss

Yes or no?

I fredags var vi ju som sagt på Bodaborg, det var faktiskt riktigt kul! Den enda nackdelen var att jag och Elin bara var två, för på de flesta banor skulle man vara minst tre stycken. Men det gick ganska bra ändå. ;) Så hilma skönt att vårt projektarbete nästan är klart! Det som är kvar nu är att få till loggböckerna och skriva en rapport på allt. Men med tanke på att vissa inte ens har börjat med något projekt ännu, så är det riktigt skönt att vårt snart är över! :)

Imorgon börjar skolan igen, jag trycker det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen och roligt att träffa alla! Men jag gruvar mig också lite, för jag har en känsla av att det kommer att bli ganska mycket plugg det här året! Menmen, jag får ta det som det kommer. :) Helt sjukt att det redan har gått TVÅ ÅR!! Jag tycker vi nyss började gymnasiet? Men roligt ändå, men studentresan och allt! :)
Nu ska jag kolla på en film innan jag ska jobba! :)
Have a nice day! :)
Puss!

Hard day

Tjabbatjena!
Har äntligen kommit hem igen! Känns lite jobbigt att inte ha varit hemma på ca. 14 timmar, när man bara har jobbat! Först var jag på Iggesunds bruk med tjejerna hela förmiddagen, där vi fick göra egna papper av olika sorters pappersmassa osv. Sen åkte jag direkt därifrån till Enånger för att åka på nästa jobb! Så nu är jag äntligen hemma igen! :) Imorgon ska vi åka till Boda Borg i Torpshammar, jag har aldrig varit där. Men det blir säkert kul. :) Så just nu sitter jag och fixar med lite priser till en frågesport vi ska ha på bussen hem. Så snart får jag gå och lägga mig! Ska upp sjukt tidigt imorgon! Så ha det bra och sov så gott, för det ska jag göra! ;)
Puss

A letter to you, my darling!

Hej min krära August!
Jag tycker du kan träna och spela på som bara tusan med hockeyn nu när du bor i Örebro och vi ändå inte kan träffas! För då behöver inte jag flytta till dig i Örebro nästa år, utan då har du fått ett kontrakt i NHL och vi flyttar till USA tillsammans istället! För då blir du rik och vi lever lyckligare (du får dina vattenskotrar och din båt och allt det där du pratar om hela tiden och jag får det jag vill ha). Jag har nämligen sett lite snygga klänningar jag skulle vilja köpa, alla är visserligen svarta och tråkiga (tycker du) men jag tyckte det var dom snyggaste jag hittade ikväll.. :) Så träna hårt älskling!
Här är klänningarna!

PUSS!

Chillidill

Två dagar avklarade på denna Tjejer&Teknik-vecka! Skönt, hoppas resten av veckan går lika fort som dom här dagarna har gjort! Idag stod det om vårt projekt i HT, skönt att vi slapp vara med på bild!! Nu ska jag väl bara ta det lugnt här vid datorn ett tag och sedan ska jag åka ock träna! Välbehövligt!! :)
En bild på min söta syster :)

So much to do..

Nyss hemkommen från jobbet, ska bara faxa ihop lite grejer till imorgon och sedan åka till farmor och äta! Helt sjukt att Tjejer&Teknik-veckan börjar imorgon, guud så fort allt har gått! Men ska bli skönt när den är över också, inte så mycket att tänka på då längre.. :) Men något jag behöver hjälp med av er är att komma på några "lärakännavarandralekar"! Jag skulle behöva det tills imorgon, jag är urdålig på att komma på sånt! Så vore tacksam om jag fick hjälp med detta! ;) Aja, jag ska väl duscha och byta om nu, så vi kommer iväg någon gång! ;)

Have a nice day :)


All I need is you!

Vad ska man hitta på medans man bara sitter och väntar på att tiden ska gå, så man kan åka och jobba? Jo, kanske äta nötter, choklad och något som jag inte har ätit på hur länge som helst, men som är så sjukt gott, REFRESHERS! Och lyssna på skön musik och bara ta det lugnt? Bra förslag tycker jag! :)
Det enda som saknas är en riktigt go kille att krama om! Men han kramade jag för sista gången på väldigt länge i tisdags! Ganska jobbigt, men också mysigt. Får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan du kommer hem, gubben! För jag saknar dig varje sekund!:) Menmen, jag fick lite inhandlat när jag var där nere också, bilder kanske kommer lite senare.. ;) Haha inget att lita på, men man kan ju alltid hoppas. ;)
En cool klocka jag köpte igår. :)
Ha't bra så länge!

RSS 2.0