Here we go!

Jahapp, här sitter jag och "pluggar" fysik... Böckerna framför mig, har precis lagt in massa bilder på facebook från helgen och nu sitter jag här och skriver. Det känns som att jag kommer framåt med mitt pluggande! Men helgen var riktigt kul i alla fall! Jag var på 18års fest hos Sofia Persson och sedan vart det att hänga på stan och Manis. Jag kände att jag inte riktigt ville gå på Hogges, för där var pappa på svensexa! Så precis att vi skulle ut också då, men aja. Det var kul på Manis också. :) Nu ska jag väl ta och packa upp mina stora väskor jag släpade på bussen idag och sedan fortsätta med fysiken, så får ni ha det så kul! :)

Den bjuder vi på! ;)
AK

Grattis pappa!

Idag har jag gjort mitt allra sista engelska prov, så himla skönt! Fast det gick väl som det gick, men det är en annan femma.. ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig och kolla ner i böckerna igen, för imorgon bitti är det kursprov i kemi. Så vi märker väl hur det går!

Vill också bara tillägga att min pappa fyller 38år idag, grattis! :)
Have a nice day!

Nice friday!

Kvällen igån var sjukt mysig! Började lite lätt hos Chrille Bodell med lite folk, lite cider och lite skön musik. Sedan åkte vi vidare in till stan för att gå på g-festen. Men då hade Pelle och James gått in på Manis en sväng, så jag och August gick in dit och chillade lite. Rätt som det var så gick James iväg till ett annat bord och började snacka, så efter en liten stund gick vi också dit och då visade det sig att det var målvaktsstjärnan Jacob Markström och hans kompisar han satt och pratade med. Så vi slog oss ner och pratade där lite med han, vi satt nog där i närmare en halvtimme. Helt sjukt! :) När vi sedan skulle gå så fick jag en kram av honom(!) så stolt! Haha. ;) Han sa även till mig "kommer du hit imorgon också, så kan jag allt bjuda dig på en lördagsdrink!" Är så sjukt sugen på att gå, men det blir nog inte så.. ;)

Sedan drog vi oss vidare mot g-festen, vilket vi inte skulle ha gjort. Det var så överskattat, ovärt att gå in. Det var alldeles för lite folk osv! Fast i och för sig var det ganska kul när Markström och hans kompisar stod i dörröppningen där och ville gå in. Haha :)
Snyggingen själv! ;)

Ville bara säga att det är bra igen mellan mig och August, vet inte riktigt vad som hände igår. Tror vi inte riktigt förstod vad vi gjorde! Men vilket fall som helst så är vi tillsammans "igen". Och det är vi glada för! :)

I miss you already

Det här är en utav de värsta dagarna i mitt liv! För 1 år, 7 månader och 20 dagar sedan var det den bästa, men idag är det den värsta! Jag tänker fortfarande ha kvar dig som min bakgrundsbild på datorn, jag tänker fortfarande låta dig heta "Gubben<3" på min mobil, jag tänker inte ta bort någonting, allt ska få vara som det är och det har varit i dessa drygt 1 år och 8 månader! Det är för att jag vill visa dig att jag fortfarande tycker om dig och du är han i mitt liv som gör mig glad och som jag känner mig trygg hos, och för att jag vill att det ska bli du och jag igen! Jag älskar dig, gubben även fast vi inte är ett par längre. Jag gråter hela tiden när jag tänker på oss, hur roligt och bra vi har haft det tillsammans och hur roligt vi skulle ha haft i framtiden och alla mysiga och helt underbara stunder vi haft. Det är du och jag som jag vill att det ska vara och jag ska kämpa för att det ska bli vi igen!

Hoppas du läser det här nu!
Jag älskar dig

Sundsvall

Idag åkte jag, pappa, Alva och Ida iväg på en helt spontan resa till Sundsvall. Kul att få komma iväg och göra någonting! :) Men det blev endast ett linne inhandlat för min del. Trött som jag är så ska jag väl börja packa ihop allt för att åka till Enånger i en vecka.
Don't worry, be happy!
AK

City

Idag har jag vart på stan och pyst omkring med Pia och Challe. Blev inte speciellt mycket inköpt, men jag hittade i alla fall en gullig ring som jag hade tänkt ha på bröllopet och en present. :) Men tanken var väl inte riktigt att shoppa heller, den var mest att få umgås och bara ha mysigt med lite skvaller och sånt kul. ;) Ikväll har jag bara kollat på film och ätit godis med familjen. Börjar känna mig ganska tjock nu, jag har ätit godis torsdag, fredag och lördag utan att träna! Jobbigt läge känner ja. Men aja, man måste ju få unna sig lite gott ibland å! ;)

Så ser ringen ut :)
 
AK

Sad girl

Okej, jag vet att jag har vart jättetråkig här på bloggen nu ett tag. Men desto roligarte har jag vart in the real life. ;) Haha närå, men det blir liksom bara inte av att jag bloggar de veckor jag är hos pappa. Det händer så mycket annat när jag är här, jag sitter nästan inte vad datorn överhuvudtaget när jag är här. Det har inte hänt så mycket heller för den delen, som jag skulle ha bloggat om. Det enda som har hänt är att vi har haft massa jobbiga nationella osv. Jag börjar känna mig riktigt skoltrött nu! Men skönt att vi fick sluta en timme tidigare idag i alla fall och att det är mindre än en månad kvar till SOMMARLOVET!!
Ha det så bra! :)
AK


Nice weekend

Nu har min lilla sötnos åkt och jag sitter här med en jättegodispåse och en svenska uppsats. Det har varit en jättemysig helg, med undantag från vissa grejer. ;) Men vi har lagat god mat, myst och kollat på Sex and the city, haha ibland får man som man vill. :)

Det blev maryland kyckling och hasselbackspotatis, mumsigt!
Men nu ska jag fortsätta skriva min uppsats, så den blir klar någon gång.
Ha det bra så hörs vi. :)
AK

Helg

Efter en vecka i skolan är det äntligen helg igen, skönt! :) Helgen kommer att tillbringas med världens bästa pojkvän och hans kusin Filip Enarsson! Och lite plugg också. Men chill ändå. Dessutom har jag en bil och hela huset för mig själv! Myyys! :) Idag hade vi engelska nationella, writning. Vet inte riktigt hur det gick, men man brukar ju oftast klara sig på uppsatsskrivningen. :) Nu sitter jag här och skriver och ska snart åka och handla lite gott och sedan blir det fotbollstittning i Iggesund. :) Ha en kul kväll!
AK

Fake nails

Jag fick för mig att jag ville testa ha lösnaglar, så jag gick iväg på stan och köpte ett par. Och nu har jag efter en tid lyckats få på mig dom också, jag blev faktiskt ganska nöjd. Men jag får nog träna lite på att sätta dom på plats. Men ah, det var ju faktiskt första gången. ;)

Ha det bra!
AK

KÖRKORT

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MITT KÖRKORT! Det är så grymt skönt nu, så ni anar inte! Sån frihet att bara få åka på vägarna helt själv. :) Nu ska jag lägga mig och sova, så jag fortare får köra bilen till skolan imorgon! ;) Godnatt allihopa och sov sött, för det kommer då jag att göra! ;)
AK

RSS 2.0