Tjohej!

Nu är det kväll och jag har lagt mig i sängen för att förhoppningsvis kunna somna snart. Men jag vet inte, jag måste nog få höra rösten på min fina pojkvän först! Imorgon är det skola nästan som vanligt i alla fall, det är sista lektinen som är "inställd". Eller ja, vi sa att i kunde jobba hemma med kemin, eftersom vår lärare ska på begravning. Efter skolan kommer pappa, Sofi, Alva och Ida och hämtar mig för att vi sedan ska åka till Uppsala och hälsa på Therese och Håkan (Sofis syster och hennes kille). Vi blir kvar där tills på söndag, så det skabli mysigt. :) Men nu ska jag bara vänta på att älsklingen ska ringa och sen blir det till att sova, så jag orkar upp till skolan imorgon. :)
Puss hej, leverpastej!
AK

SJU DAGAR!

Jahappp, jag vet inte riktig vad jag ska skriva.. Men jag kan ju i alla fall påminna om att det är endast SJU DAGAR kvar tills jag blir myndig! :)
AK

Städat och klart

Idag har jag städat mitt rum riktigt noga! Det tog as lång tid, men det var behövligt för fy tusan hur det såg ut här! Men nu är det klart i alla fall, riktigt skönt. Nu har jag också packat ihop alla saker tills jag ska åka till pappa och är redo för att snart sätta mig i bilen och kolla på "min brors konsert". Ha det bra! :)
AK

Sommarkläder

Hittade lite snygga sommarkläder det inte skulle vara så fel att ha. :)


Tråkig lördag!

Detta är nog den tråkigaste lördagen på länge! Ända sen gubben åkte till Söderhamn imorse har jag haft hur tråkigt som helst. Har ringt till folk och frågat om de vill hitta på något, men antingen är de inte hemma eller så ska de plugga. Visst plugga skulle jag väl också kunna ha gjort, men jag kände att hur kul är det att plugga en lördag? Inte så kul. Så det jag har gjort idag är att ha tagit bussen hem från gubbens lägenhet, sovit i två och en halv timme och nu har jag nyss ätit, men är fortfarande hungrig. Ingenting bra på tv ikväll heller, så vi får väl se vart kvällen tar mig.

Glöm inte bort att ställa fram klockan inatt! Annars kan det bli jobbigt om ni ska iväg någon speciell tid imorgon! :)
AK

GRATTIS MORMOR!

Idag var vi som sagt ner till Stockholm över dagen för att överraska och fira gammelmormor Maja på sin 92års dag. Hon blev verkligen jätteglad när vi kom och tyckte det var så kul! Det var också jättetrevligt att vara där, nog för att vi inte hann träffa alla. Men det var lika kul ändå. :) Sedan fick jag också träffa min tremänning jag aldrig har träffat förr, Alfred 3 månader. Hur gullig unge som helst. Han bara låg och skrattade och försökte prata hela tiden, och var helt lugn vem han än var hos. :) Så lite sammanfattningsbilder från dagen:
GRATTIS MORMOR 92 ÅR! :)
Den mumsiga tårtan!
Inte varje dag man ser Jesper med en bebis i famnen..
Lille Alfred! :)
Alfred, igen. :)

Uppdatering

Jag är lite dålig på att uppdatera, men det får man som läsare stå ut med ibland. ;)
I lördags hade jag och August en myslunch men kyklinghamburgare i solen på hans balkong! Jag förstår inte riktigt vad det är med han, för allt blir så mycket bättre och roligare när han är med! :) Men det är väl smällar man får ta.. ;)

Imorgon medans alla andra är i skolan åker jag, mamma, Roger och Jesper till Stockholm för att överraska mormor (som egentligen är min gammelmormor) på hennes 92års dag. Det ska bli spännande att se hennes min när vi kommer, hon blir nog rätt paff och glad! Så nu har jag nyss bakat lite chokladrutor som hon får mumsa lite på. :)
Myslunchen men älsklingen!
Kiffe kom med vår beställning alkohol till bröllopet. Det blev en del ;)

Nöjd tjej

Mina gulliga systrar, varav den ena är supernöjd efter att ha tappat sin första tand!
 
Nu blir det till att gå ut i mysvädret en sväng med gubben! :)
AK

Fredag

Änligen är det fredag! Jag har varit så trött hela veckan, så denna helg har varit väldigt efterlängtad från min sida! Idag hade vi en designredovisning om vårat campingbord vi har konstruerat. Det gick fakiskt bra och läraren var nöjd, så bättre kan det väl ändå inte bli? Men en sak jag inte är så nöjd över är detta snöoväder! Nu när det har varit så varmt och mysigt och man har fått vårkänslor i hela kroppen i några veckor och så blir det kallt och snö. Vilket innebär att man blir hur blöt som helst och frisyren blir helt paj, sminket bara rinner, man måste skotta och klä på sig mer kläder OCH det kommer att bli mer slaskväder så man får börja om på alla vårkänslor man hade. Det är inte okej. Jag är verkligen less på all snö nu. I fjällen kan det snöa, men här ska det vara soligt och fint! Visst, det kan få vara lite snö på julafton och på nyår. Men sen är det bra, det har varit så överdrivet myket i år och förra året. Inte undra på att man lessnar.. 

Aja. Ikväll blir det mys med älsklingen i alla fall! Film och en mumsig överraskning jag gjorde till honom igår. Nu har man änligen något att längta till! Men innan allt myspys blir det till att städa upp på mitt rum och sen byta om för att åka på träning. Så jag ska väl börja med städningen nu så jag hinner innan träningen. Ha en mysig fredag!
AK

Trött

Idag blev vi informerade utav tre personer (två från Göteborg och en från Stockholm) om skogsindustri i skolan. Det var faktiskt ganska kul, för man slapp sitta och lyssna så mycket. Vi fick kolla på filmer och göra lite praktiska saker som handlade om skogen och miljön. Men även lite om vår egen framtid, vart vi vill bo och jobba osv. Ganska skönt, för man blev inte så trött när man fick göra saker och tänka lite själv.

Efter skolan hade jag en körlektion, sedan gick jag hem och åt. Efter maten var det bara att byta om och åka på träning. Så det var lite fullt upp ett tag. Men efter träningen fixade jag iordning lite myspys som jag och gubben ska njuta utav imorgon. :) Nu har jag precis fixat klart det sista på kemirapporten som ska in imorgon också, så det enda som står kvar på listan att göra idag är att borsta tänderna och gå och lägga mig. Så jag får väl ta och bocka av dom också då, så jag orkar upp imorgon. Godnatt!
AK  


Glass

Ville bara meddela att det finns nya sorter hos GB glass. Bl.a. den klassiska daimstruten fast med päronsmak, istället för vanilj. Samt Solero ananasglassen som jag tror kom ut förra året finns nu med apelsin smak och med riktiga apelsinbitar i. Längtar till sommaren nu, så man får testa lite nya smaker. :) Glassen blir ju så mycket godare på sommaren!



Mys eftermiddag/kväll

Eftermiddagen var riktigt mysig idag med älsklingen. Vi besämde oss för att vi skulle laga mat själva i hans lägenhet. Så vi gick först och handlade det vi behövde. Sen var det bara att sätta igång. Det var lövstek och klyftpotatis med grönsaker i ugn som stod på menyn. Riktigt mumsigt! Sedan kollade vi på ett hemskt klipp om Jacquline (vet inte riktigt stavningen) men sök på google och kolla på ett klipp om henne. Sjukt hemskt vad som kan hända, bara på några sekunder. Det gäller att inte vara på fel plats vid fel tillfälle. Aja sen blev det i alla fall "Halv åtta hos mig"-mys och efter det var det bara att klä på sig ytterkläderna och traska hemmåt igen. Just nu ligger jag i sängen och ska sova, så jag orkar upp till skolan imorgon! :) Godnatt.
AK

Vad händer med världen?

Nu är jag hemma igen, efter en helg i Söderhamn. Det har varit en bra helg med melodifestivalfinalen, god mat, solning på altanen och bara allmänt mysigt. Jag har också insett en sak under helgen; Man sover inte bra om man ska sova två personer i en 90säng! Andra natten fick faktiskt August sova på en madrass på golvet, haha.

Jag har också en fråga att ställa! Vad är det för fel på Sverige, när Brolle får typ 27p och Eric Saade får typ 123p?! Visst, det var väl bättre att Eric vann istället för Danny. Men alla de andra som var mycket bättre då? Aja, jag ska väl egentligen bara vara tyst, eftersom jag själv inte ringde in och röstade. Men man börjar ju fundera..
Sen vill jag bara tillägga att det som händer i Japan just nu är så sjukt hemskt, det känns nästan overkligt. Vi som har det så bra här i Sverige, utan tsunamisar, jordbävningar, krig och allt annat hemskt som finns här i världen. Visst, det har väl varit en och annan storm i Sverige också. Men vad är det jämfört med det här? Man kan inte tänka sig hur det är att bo på ett ställe där det plötsligt börjar skaka jättemycket och sedan kommer en flodvåg och man bara ser hur allt sköljs bort och hur allt förstörs. Det är så hemskt hur sådana saker kan inträffa på denna jord.
Jag får avsluta med en bild på min finaste, så jag kommer på lite bättre tankar igen.
AK

Resultat

Idag har jag hittills bara tagit det lugnt och lyssnat på musik och jag kommer nog att göra det fram tills jag ska promenera iväg till bussen också. Då ska jag åka till Iggesund, för att sedan leta upp älsklingen på tåget och åka till Söderhamn. Blir nog myspys de. :)

Här kommer en bild på hur håret blev. Inte så stor skillnad, men det är kortare än vad det var förut i alla fall. :)
AK

Tillbaka

Kände att det var dags för ett blogginlägg nu, har inte tagit mig tid att göra det innan. Men nu är jag på rätt spår igen! Jag får börja med gårdagen då. Den började med att jag och min fina vaknade i hans lägenhet och åt frukost osv. Sen blev det städning, ganska kul när man samarbetar och väl har kommit igång faktiskt! Väl klar med städningen ringde Augusts farmor och frågade om hon inte fick bjuda ut oss på lunch på restaurang 49:an. Och det tackade vi ju inte nej till :) Så för min del blev det pannbiff och potatis, mumsigt! Trevligt var det också. Efter maten gick August iväg till träningen och jag gick på stan och letade en klänning tills jag ska vara tärna på pappas och Sofis bröllop i sommar. :) Jag hittade en stilren, fin och helt okej klänning faktiskt. Nu saknas det bara ett par skor! Vet inte alls hur jag vill att de ska se ut, om det ska vara klack eller inte, eller vilken färg eller någonting. Men det löser sig nog, det är ju ett tag kvar. :) När jag var klar på stan gick jag tillbaka till lägenheten och väntade på den bästa för att vi sedan skulle ta oss vidare hem till Enånger där vi åt middag och fick mysfika. Sedan kollade vi på film. "Äntligen midsommar" heter den, ganska konstig men ändå lite rolig emellanåt. Sen sa vi godnatt. :)

Idag vaknade jag som vanligt ungefär vid klockan 8 och kunde inte somna om igen. Less var jag också, för jag sov dåligt hela natten. Det var alldeles för varmt i sängen och så blev jag bara mer och mer irreterad. Sedan klev jag upp och duschade medans älsklingen fortfarande låg och trynade. Så jag väckte honom och gick och åt frukost. Sen bara tog vi det lugnt tills bussen gick vid halv 3, då vi åkte in till stan för att jag skulle klippa mig och älsklingen skulle in på samling till match. Håret blev ganska kort, men jag är ändå nöjd. Så skönt att få bort allt det slitna! Aja sen gick jag iväg på körskolan och gjorde fas c på datatesterna och efter det åkte jag och mamma och tränade. Det var väl ungefär vad min dag och gårdag bestod utav! :) Ha det bra!
AK

Körskolan

Idag körde jag min första körlektion på körskolan. Det gick faktiskt superbra! :) Imorgon ska jag på riskettan i typ 4 timmar. Lite segt, men vafan vad gör man inte för körkortet? ;) Sen har jag bokat en till körlektion imorgon också. :) Förövrigt så har jag inte gjort speciellt mycket idag, bara degat och längtat tills imorgon, då jag ska få träffa min underbara pojkvän! <3
Aja, lite bilder från igår. Selma (hunden) bygger/gräver en snökoja åt Alva! :)
AK

Mys

Gårdagen var mysig, först blev det att umgås med älsklingen och hans kusin, Filip Enarsson. Då fikade vi med god kladdkaka och kaffe. Sedan fick jag mysa i solen på balkongen medans dom spelade fifa. Sen blev det middag med Anna och Pia på Hot Chili. Riktigt trevligt! Förutom att man blir så sjukt mätt varje gång man äter ute.. ;) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men det blir väl att bara ta det lugnt och kanske gå ut en sväng i det fina vädret. Sen ska jag tagga inför min första körlektion imorgon! Det ska bli riktigt kul faktiskt! :)
AK

Helg/lov?

Nu är det äntligen helg! Eller ja lov kan man väl också säga, eftersom det är lov efter helgen? Vi fick i alla fall sluta två timmar tidigare idag, om vi gjorde alla 42 frågorna hemma istället. Det tackade man ju inte nej till! Har nyss laddat upp med en kopp kaffe så man orkar ta tag i att svara på lite frågor redan nu och eventuellt börja på en kemirapport. Sedan ska jag ladda för träning på Friskis och svettis. Ska bli skönt! Sen har jag inte planerat hur kvällen ska se ut, med det blir nog lite tv tittande skulle jag tro. :)
AK

En dag kvar!

Bara en dag kvar till lov nu, hur skönt är inte de då? :) Vet inte riktigt vad jag ska göra på lovet, får ta dagen som den kommer! Fast det känns som att jag måste ägna några timmar på trafikskolan med data-testerna. Det är ju inte så lågnt kvar tills jag fyller menar ja! :) Aja, nu ska jag snart upp och äta och sen får vi se om jag går till min älskade och sover hos honom eller hur jag nu gör. Cya :)
AK

Studiedag

Idag har jag och August chillat hela dagen. Vi vaknade först vid 8, klev upp och åt frukost och bara tog det lugnt. Sedan tog vi en promenad i det fina vädret hem till mig och hämtade kameran och vovven, och gick en sväng med henne. Efter det gick vi på stan och handlade lite. Sen gick vi hem och satte oss på hans balkong och stekte. Huur skönt och mysigt som helst! Jag älskar verkligen studiedagar mitt i veckan. :)

AK

RSS 2.0